Sprøstekt andebryst med potetchips på en hverdag!

 









 

Klart man kan ha litt luksus i hverdagen også!:)

Andebrystet er krydret med salt og pepper og svor som er rutet opp og sprøstekt før jeg hadde andebrystet i ovnen.

Potet med skall som er løvtynn, saltet og stekt i ovn uten olje på et bakepapir.

Servert med dampet rosenkål og gulrot og peppersaus fra Jensens Bøffhus;)

5 kommentarer

Silje

25.08.2015 kl.21:59

Hei 😀,ser kjempegodt ut ☺ Hva brukte du når du laget potetene så tynne ? :) Ha en fin kveld 😀

Kristina - Pokerface

25.08.2015 kl.22:20

Silje: Takk! Har et rivjern som skjærer tynne skiver, men du kan også bruke ostehøvel/potetskreller:)

Siri Thomassen

25.08.2015 kl.23:32

Nammmm, dette så godt ut :D

spisogspar

26.08.2015 kl.11:52

Det så nydelig ut! Nam! :)

Text by Tina

26.08.2015 kl.12:00

Mmm, dette så supergodt ut! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina - Pokerface

Kristina - Pokerface

27, Skien

Mitt navn er Kristina, og jeg er mamma til en gutt på 6. Er opptatt av å trene, lage mat fra bunn og har flere hobbyer som jeg deler på denne bloggen:) Spør eller kontakt meg viss dere lurer på noe =) kristina_js@hotmail.no Pokerface på facebook Instagram - pokerfacedesigns

Kategorier

Arkiv

hits