Dampede blåskjell med grønn pasta

 

 

Er greit å kunne forlenge helga litt med deilig luksus mat på en mandag:)

Så i dag ble det dampede blåskjell(30,- for 1kg på Rema 1000) med spinatpasta!








Jeg tok det jeg hadde i kjøleskapet og freste paprika og purre i biter i litt smør og olje. Tilsatt hviløkspulver (hadde ikke fersk), litt chili, pepper, sitronsaft og bittelitt salt(smak til).
Ahh norske og ferske blåskjell :D

 

Til og med Benjamin prøvde blåskjell og syns det var ok, men var ikke mange jeg fikk han til å spise da:p

1kg blåskjell var mer enn vi orket å spise, så halvparten ble igjen og de skal jeg rense og fryse i krafta som er igjen i kjelen så jeg kan ha dem i en fiskesuppe senere i høst:)

 

Én kommentar

spisogspar

21.09.2015 kl.20:02

Det så veldig godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Kristina - Pokerface

Kristina - Pokerface

27, Skien

Mitt navn er Kristina, og jeg er mamma til en gutt på 6. Er opptatt av å trene, lage mat fra bunn og har flere hobbyer som jeg deler på denne bloggen:) Spør eller kontakt meg viss dere lurer på noe =) kristina_js@hotmail.no Pokerface på facebook Instagram - pokerfacedesigns

Kategorier

Arkiv

hits