Viltgryte - oppskrift - lavkarbo

Viltgryte med reinsdyr

Ingredienser

2 stk løk
200 g sjampinjong
2 ssTINE Meierismør
500 greinskav 
2 dl vann
1 stk buljongterning
3 dl Crème Fraîche Original
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
5 stk einebær
100 g tyttebær
200-250g rosenkål

Slik gjør du det

Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Kok rosenkål i 6–8 minutter i lettsaltet vann.

Følg meg gjerne på instagram - kristinashverdag

Én kommentar

Victoria Larsen

08.02.2017 kl.13:23

Åh, dette ser nydelig ut! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina - Pokerface

Kristina - Pokerface

28, Skien

Mitt navn er Kristina, og jeg er mamma til en gutt på 6. Er opptatt av å trene, lage mat fra bunn og har flere hobbyer som jeg deler på denne bloggen:) Spør eller kontakt meg viss dere lurer på noe =) kristina_js@hotmail.no Pokerface på facebook Instagram - pokerfacedesigns

Kategorier

Arkiv

hits